Forum gildii "Stature of the goods"
Ko¶ci zostaly rzucone... <tak rzek³ Sal przekraczaj±c Styks>
w ko¶ci bêde grac z Voidem, Impem, Succubusem, Infernalem, Felhunterem... moze jesio z Felguardem ;p<dooma narazie ni bedzie>
U¿ytkownik
Ja ostatnimi czasy uwazam, ze trzeba bardziej uwazac na nabor nowych czlonkow; uwazam, ze blacklist powinno zostac duzo b rozwiniete, zas kazdy nowy inv poprzedzony konsultacja z innymi, i nie z 1-2 osobami ale kilkoma. Uwazam, ze stature to moja najlepsza gildia w wowie od czasow legendarnego Shinobi (pzdr tenreikatana i art) i boli mnie, ze musze dzielic szyld z ludzmi zarowno naprawde przywoitymi, ale i zupelnymi pomylkami. Nie mam zamiaru rzucac nickami bo tego nikt nie pochwali, ale nie trawie ludzi zebrzacych o kase, itemy, bluzgajacych bezpodstawnie na innych i plujacych jadem zeby poczuc sie fajnymi, ludzi powszechnie uwazanych za trolle lub wrecz zlodzieji. Gildia musi sie rozwijac i rozrastac, nie zeby stac sie masoowa jak di albo gse, ale zeby przetrwac; ale nie uwazam, zeby bylo to warte schodzenia w dol. Jezeli na 5 newbies ma przypadac tylko 1 naprawde wartosciowy czlowiek to wybierzmy tylko tego jednego. A pozostala czworka niech spierdala bez przepraszania do di.
U¿ytkownik
Sie haydi ciesz, ze siewcy nie mam bo by Wam polowa gildii juz poleciala^^
I mo¿liwe, ¿e ta po³owa tworzy³aby zajebist± gildiê Chocia¿ cholera wie o któr± po³owê Ci chodzi xD Ja osobi¶cie nie mogê znie¶æ widoku: offline od ponad 2 miesiêcy i pewnie ju¿ nigdy nie zagra, ale w gildii jest =/ Takie ¶mieci siê robi± jakby ilo¶æ by³a najwa¿niejsza... >.<
If tez dziwnie sie patrzy na ludzi off ale wiekszo¶æ z nich co maj± ponad 1 miesi±c off to s± drugie dusze obecnych graczy ktorzy czesto siedza na wowie na swojej glownej postaci
Misie drogie, watpie azeby ktokolwiek jeszcze odwiedzal to forum, ale serce podpowiada mi, ze musze to napisac: gram teraz na atlantissie, w gildii Dies Irae (sporo sie zmienila, ale to wciaz DI z GT) znalezc mnie mozecie na digt.cba.pl albo http://www.forum.atlantiss.pl/ lub tez http://dies-irae.pl/forum fajnie by byly, gdyby chociaz ktokolwiek z mojego kochanego SotG sie jeszcze odnalazl