Forum gildii "Stature of the goods"
Jeszcze nie ma ułożonego regulaminu, ale ja już z góry chciałabym zaznaczyć, że forum jest po to, by wyrazić swoją opinię, ale nie drętwymi tekstami w stylu "żal.pl" czy "żenada". Jak się nie zgadzasz/ nie podoba się wcześniejsza wypowiedź to naprawdę można to wyrazić inaczej, w bardziej rozwinięty sposób ^.- NA RAZIE tyle ode mnie ;P
zal.pl xD
JA proponuje taki regulamin:
1.Przyjmowane są osoby od lvl 10+ lub nawet mniejszy jeśli to druga dusza gracza
2. Każdy członek ma pomagać innym osobą w gildii (służyć siłą umiejętnościami, wiedzą). O ile to możliwe.
3. Cenione są zasługi dla gildii które są nagradzane odpowiednimi rangami.
Na razie tyle może wymyślimy w gildii coś więcej.
PS. możecie coś jeszcze dorzucić
Użytkownik
udziel pomocy innym, inni udziela jej Tobie:) nr1
Ale Ifffffffff wypisala tutaj regulamin forum.... Ten gildiowy macie juz w zakladce guild > info ...
Dokładnie ^^ Regulamin gildiowy jest i będzie cały czas na swoim miejscu w grze. Tutaj proponuję zamieścić uwagi odnośnie funkcjonowania na forum Ale wszyscy zachowują się na poziomie, więc więcej uwag nie mam ^^
a tu jednyna regula odemnie....
po pierwsze primo: VOID NIE JEST PRZYDUPASEM!!!!
po drugie primo: Patrzaj primo pierwsze ;p
P.S.
Jakiekolwiek złamanie tych 2 reguł= zaopatrywanie w zarcie Voida i jego własciciela + sprzatanie po nich.
P.S. 2
Obydwa prima obowiazuja na forum jak i w grze
Ostatnio edytowany przez Sal (2008-06-27 16:28:46)
Hahaha Sal ...
To czego sie wszyscy smieja? XD
hahah i bedzie zjadal robaki i inne takie swinstwa? XD czy bedzie zabawial ludzi gra w "kostki" xD
Ps: 50 post ;d