Forum gildii "Stature of the goods"
A więc ja mam całe wakacje jeśli chodzi o spotkanie to proponuje miasta jak Kraków, Kielce, Tarnów, Rzeszów, Katowice i jego rejony a nawet Zakopane no jeszcze jak będzie kasa to Częstochowa, Radom, Lublin i pasuje mi bardziej sierpień oraz nie muszą być te wielkie miasta bo mogą być też mniejsze miejscowości i rejony.
Jeśli ktoś ma pomysł na miejsce gdzie można przenocować na 1 lub 2 dni to bardzo proszę i napiszcie co chcecie przydatnego ze sobą a także osobę jedną towarzyszącą dziewczynę lub chłopaka, ale to widzę tylko Ifnes i może Ogo
PS: Proszę nic więcej nie pisać podajcie tylko termin jaki wam pasuje, ale wszyscy i to będzie tylko na to
PS 2: Chcemy się spotkać to trzeba osobno to przedyskutować bo tak piszemy i nic z tego nie ma mam nadzieje, że będzie to spotkanie ^.^ *.*
Użytkownik
najlepiej moim zdaniem pod namiot:) z tym nie bedzie problemow zeby sie gdzies rozbic:) nawet na polu;P
Ja jestem za Lublinem, Zamosciem, Krakowem (bo w miare latwo dojechac) albo jakims miastem w centralne polsce Obojetnie jak spimy.
Użytkownik
Tylko Wawa i tylko centrum i tylko w miare zimny i/lub deszczowy dzien (w inne nie wychdoze z domu) i najlepiej pod jakims kosciolem =S
Ostatnio edytowany przez Vallentine (2008-08-22 19:38:58)
heeh masz Vall wymagania i z wakacyjnego zjazdu hu..a no cóż może kiedyś w ferie każdy ma inne terminy rozpoczęcia i zakończenia ferii zimowych
Val moze jescze w jakiejsc mhrocznej krypcie gdzie sal bedzie sobie obgryzal noge?