Forum gildii "Stature of the goods"
Właśnie... Nie chcieliście się zebrać kiedyś, to trza teraz ;P I zamiast Pani Nimfy tam na górze będzie (mam nadzieję) nasza wspólna super fotka ^^ Tylko, żeby wszyscy byli online... A przynajmniej ci co się przyznają do naszej cudownej gildii ;]
Użytkownik
jak dla mnie extra jestem za:) pozostaje czekac;]
To dajcie jakis okreslony termin a nie dowiaduje sie na nastepny dzien bo mialem szlaban
Dzisiaj o 17:00... Nie wypali (pierwszy dzień wakacji - każdy gdzieś wyłazi, wiadomo... zwyczajny objaw ADHD u wolnego człowieka). Proponuję zaczekać z tym na wszystkich do jutra i zmienić ta 17:00 godzinę na jakąś późniejszą, bo wiadomo, że wieczorem jest więcej osób ;P
Użytkownik
jutro w sam raz:) wieczorem zwlaszcza... bo dzisiaj rowniez watpie ze wypali:( ale spoko nadejdzie ten dzien kiedys:)
jeśli chodzi o mnie to mogę dziś mogę i jutro siostra jutro robi ognisko dla koleżanek wiec po 17 będę miał czas
Użytkownik
ja tam bardziej na jutro:) dzisiaj praca a wieczorem balet wiec ja odpadam bynajmniej:) ale wiecie. zawsze mozna sie spotykac kiedy tylko bedzie ktos z g im wiecej zdjec tym lepiej i bardziej kolorowo:)
Ja moge najwczesniej jutro wieczorkiem! Bo dzisiaj ma urodzinowe i do nocy mnie nie ma, wiec nie da rady Ja moge najwczesniej jutro wieczorkiem.
Dzisiaj wieczorem (jak będzie przyzwoita liczba osób online) wybieramy się do Feralas (można jeszcze dać swoje propozycje) na wspólne zdjęcie. Konkretnie chodzi mi o Camp Mojache, gdzie jest wysoki wodospad, z którego skoczymy wszyscy w jednym czasie i każdy cyknie wtedy screena ^^ Taka "powietrzna fota" powinna wyjść ciekawie xP A jak się nie uda to zrobimy zwykłe, niczym "klasowe" zdjęcie ;P Wszystkim pasuje czy macie inne pomysły?
Użytkownik
no jestem za:) ciekawe nawet;] ale bede musial tam z buta isc i nie tylko ja pewnie... wiec jak co jestem otwarty na inne propozycje rowniez:)
Użytkownik
heh pojdziemy cala ekipa:) nikt nam na drodze nie stanie:) no chyba ze z 10allienow spotkamy to sie bedziemy napi3r.... heh spox wstepnie na ktora jest ustawka?
Użytkownik
no i sie odbylo:) zapraszam do zwiedzania galeri:)