Forum gildii "Stature of the goods"
A wiêc ja mam ca³e wakacje je¶li chodzi o spotkanie to proponuje miasta jak Kraków, Kielce, Tarnów, Rzeszów, Katowice i jego rejony a nawet Zakopane no jeszcze jak bêdzie kasa to Czêstochowa, Radom, Lublin i pasuje mi bardziej sierpieñ oraz nie musz± byæ te wielkie miasta bo mog± byæ te¿ mniejsze miejscowo¶ci i rejony.
Je¶li kto¶ ma pomys³ na miejsce gdzie mo¿na przenocowaæ na 1 lub 2 dni to bardzo proszê i napiszcie co chcecie przydatnego ze sob± a tak¿e osobê jedn± towarzysz±c± dziewczynê lub ch³opaka, ale to widzê tylko Ifnes i mo¿e Ogo
PS: Proszê nic wiêcej nie pisaæ podajcie tylko termin jaki wam pasuje, ale wszyscy i to bêdzie tylko na to
PS 2: Chcemy siê spotkaæ to trzeba osobno to przedyskutowaæ bo tak piszemy i nic z tego nie ma mam nadzieje, ¿e bêdzie to spotkanie ^.^ *.*
U¿ytkownik
najlepiej moim zdaniem pod namiot:) z tym nie bedzie problemow zeby sie gdzies rozbic:) nawet na polu;P
Ja jestem za Lublinem, Zamosciem, Krakowem (bo w miare latwo dojechac) albo jakims miastem w centralne polsce Obojetnie jak spimy.
U¿ytkownik
Tylko Wawa i tylko centrum i tylko w miare zimny i/lub deszczowy dzien (w inne nie wychdoze z domu) i najlepiej pod jakims kosciolem =S
Ostatnio edytowany przez Vallentine (2008-08-22 19:38:58)
heeh masz Vall wymagania i z wakacyjnego zjazdu hu..a no có¿ mo¿e kiedy¶ w ferie ka¿dy ma inne terminy rozpoczêcia i zakoñczenia ferii zimowych
Val moze jescze w jakiejsc mhrocznej krypcie gdzie sal bedzie sobie obgryzal noge?