Forum gildii "Stature of the goods"
W³a¶nie... Nie chcieli¶cie siê zebraæ kiedy¶, to trza teraz ;P I zamiast Pani Nimfy tam na górze bêdzie (mam nadziejê) nasza wspólna super fotka ^^ Tylko, ¿eby wszyscy byli online... A przynajmniej ci co siê przyznaj± do naszej cudownej gildii ;]
U¿ytkownik
jak dla mnie extra jestem za:) pozostaje czekac;]
To dajcie jakis okreslony termin a nie dowiaduje sie na nastepny dzien bo mialem szlaban
Dzisiaj o 17:00... Nie wypali (pierwszy dzieñ wakacji - ka¿dy gdzie¶ wy³azi, wiadomo... zwyczajny objaw ADHD u wolnego cz³owieka). Proponujê zaczekaæ z tym na wszystkich do jutra i zmieniæ ta 17:00 godzinê na jak±¶ pó¼niejsz±, bo wiadomo, ¿e wieczorem jest wiêcej osób ;P
U¿ytkownik
jutro w sam raz:) wieczorem zwlaszcza... bo dzisiaj rowniez watpie ze wypali:( ale spoko nadejdzie ten dzien kiedys:)
je¶li chodzi o mnie to mogê dzi¶ mogê i jutro siostra jutro robi ognisko dla kole¿anek wiec po 17 bêdê mia³ czas
U¿ytkownik
ja tam bardziej na jutro:) dzisiaj praca a wieczorem balet wiec ja odpadam bynajmniej:) ale wiecie. zawsze mozna sie spotykac kiedy tylko bedzie ktos z g im wiecej zdjec tym lepiej i bardziej kolorowo:)
Ja moge najwczesniej jutro wieczorkiem! Bo dzisiaj ma urodzinowe i do nocy mnie nie ma, wiec nie da rady Ja moge najwczesniej jutro wieczorkiem.
Dzisiaj wieczorem (jak bêdzie przyzwoita liczba osób online) wybieramy siê do Feralas (mo¿na jeszcze daæ swoje propozycje) na wspólne zdjêcie. Konkretnie chodzi mi o Camp Mojache, gdzie jest wysoki wodospad, z którego skoczymy wszyscy w jednym czasie i ka¿dy cyknie wtedy screena ^^ Taka "powietrzna fota" powinna wyj¶æ ciekawie xP A jak siê nie uda to zrobimy zwyk³e, niczym "klasowe" zdjêcie ;P Wszystkim pasuje czy macie inne pomys³y?
U¿ytkownik
no jestem za:) ciekawe nawet;] ale bede musial tam z buta isc i nie tylko ja pewnie... wiec jak co jestem otwarty na inne propozycje rowniez:)
U¿ytkownik
heh pojdziemy cala ekipa:) nikt nam na drodze nie stanie:) no chyba ze z 10allienow spotkamy to sie bedziemy napi3r.... heh spox wstepnie na ktora jest ustawka?
U¿ytkownik
no i sie odbylo:) zapraszam do zwiedzania galeri:)