Forum gildii "Stature of the goods"
Pisa³bys sie ktos na zjazd w jakims miescie ? Np na noc gdzies by sie nocleg znalazlo ? Taki konert tylko czlonkow gildi. Pewnie by byla super atmosfera a milo poznac ludzi z ktorym sie gra/gralo (moj przypadek xD). Macie jakies przeciw wskazania czy propozycje gdzie moglibysmi sie spotkac i czy to wogule wypali?
U¿ytkownik
no calkiem nice:) mozna by sobie podrinkowac:) tylko teraz pytanie w jakim miescie:P i ilu bedzie chetnych:)
No dobra ale nie ka¿dy mo¿e w gildii s± osoby co maj± ponad 20 lat nie wnikam kto i czy w ogóle ale s± te¿ osoby co nie maja nawet 18 wiêc ciê¿ko bêdzie siê spotkaæ chocia¿ w po³owie gildii jeszcze jak porozrzucani jeste¶my po ca³ej Polsce.
Tak po za tym ja jestem za.
U¿ytkownik
chodzi o to ze plan jest dobry:) najpierw trzeba pogadac ile bedzie chetnej wiary i sie zobaczy co z czym sie je:P
Dobra to teraz niech sie wpisuja ludzie co by chcieli jechac (oprocz dyrona, ero i kiry)
Blisko... ja mam 400 km ;p ale no coz mozna sie poswiecic ;P tylko starszych trzeba namowic P Pozatym narazie widze 4-5 osoby ktore by sie pisaly ;p
U¿ytkownik
no jak dla mnie to tez troooche daleko:) ale.... czas pokaze:) moze takie miejsce (moze byc nawet zabita dechami wiocha) gdzie wszyscy beda mieli do pokonania 1/4 Polski:) bedzie po rowno;P no coz zobaczy sie...
hmmm ju¿ od dawna o tym my¶la³em i nawet rozmawia³em z jedna osob± z gildii
je¶li chodzi o mnie to jestem chêtny i równie¿ jestem za Krakowem w koñcu to moje rodzinne miasto lecz daleko jest dla innych ludzi
proponuje te¿ Kielce i my¶lê ¿e IF nie bêdzie mia³a nic przeciwko temu
a jakie WY miasta proponujecie ?? tak ¿eby mo¿na by³o przenocowaæ i zaopatrzyæ sie w co nieco
Nie mam pojecia ... nie znam takich ludzi to by mogli pomiescic 10-20 osob u siebie w domu? ;P trzeba jakis hotel ;/