Forum gildii "Stature of the goods"
buahahHAHAhaahaHA xD hotel? xD , jeden 2 osobowy namiot, albo pod golym niebem x] i tak bedize biba do rana jakby sie udalo, tylko zeby nie lalo =] wiadomo ze chata/pokoj lepsza, ale wydaje mi sie ze nikt nie bedzie marudzil jak bedizee troche hardcorowo
hmm to w takim razie ognisko calo nocne xDDD Tylko ktos zna jakies dobre miejsce w swoim miescie?? Bo to nie moze byc na srodku rynku
nom troche sie zapedzilem, moja wizja to taki hardcore+jeziorko+ogniocho, bo w jakimkolwiek duzym miescie opcja odpada bez wlasnego kata chyba ze na izdebce x] ale za jakims jeziorkiem, kempingiem blisko pronopnowanych miast mozna by sie rozejrzec
o wlasnie... nad jeziorkiem bysmy sie spotkali Tylko podajcie swoje typy tych jezior Ja by sie spotkal nad bialym/ ³ukcze ewentaulnie to 100k odemnie ;P
To mo¿e jeszcze ja napiszê co o tym my¶lê ^^ Tak wiêc uwa¿am, ¿e pomys³ z jeziorem nie jest najlepszy, bo tam najczê¶ciej dochodzi do tragedii A znam trochê ¿ycia i wiem, ¿e ch³opak dla szpanu przed kolegami zrobi wszystko ~~ Ja byæ za ognichem na szczerym polu x] nooo... mog± byæ ze dwa drzewa xP
A tak czytaj±c te Wasze pomys³y z hotelami... x] oczywi¶cie ¿yczê powodzenia, ale w takie cuda nie wierzê ;P Moja propozycja: po¶wiêciæ siê> wstaæ raz w wakacje z samego rana i dojechaæ do wybranego miasta na jeden dzieñ, potem powrót ko³o 17/18 i ka¿dy dojedzie do siebie przed pó³noc± x] Tzn. z tych co siê na to pisali (tylko nie wiem sk±d jest Isma ;P). Taka jednodniowa wycieczka, ale mo¿liwa do zrealizowania ;P
U¿ytkownik
ja z okolic Pozka jestem wiec sie pisze na wszelkie propozycje tylko nie wiem jak bedzie z praca, bo z wolnym to roznie bywa u mnie;/ ale jak co to wszystko da sie zalatwic. gnicho wiadomo! jestem za, a alko to swoja droga czy to jeziorko chata czy tam co innego:) If btw z ta tragedia wylecialas jak filipo z konopii;P ale w sumie to masz racje dziewuszko:) piszmy piszmy zobaczymy co z tego zjazdu wyjdzie:)
nom ^^ Zawsze mnostwo gadania malo robienia Najlepsza by byla domowka albo ognisko. Tylko wezcie sie na wowie popytajcie kto by chcial jechac i o miasta a potem pomyslilmy. To jest niezbedna podstawa ;]
hmmmm widzê ¿e pomys³ów masa jest tak czy siak najlepiej bêdzie tam gdzie siê wszyscy pomie¶cimy np na jakim¶ polu campingowym zafundowaæ sobie namioty na jedn± noc lub dwie zale¿y od nas wszystkich i je¶li IF o jezioro to mo¿e byæ ale oczywi¶cie nie za blisko niego tam nas nikt nie we¼mie pod alkomat choæ wszystko mo¿e siê zdarzyæ, a wiem co¶ o tym no i co hmmm prowiant itp w swoim zakresie a i ¿eby ka¿dy mia³ w miarê dobry dojazd zgody rodziców je¶li trzeba to moje zdanie na ten fascynuj±cy i ekscytuj±cy temat
U¿ytkownik
heh ja tam czekam na propozycje:) rozpatrzymy i dojdzie to zjazdu:)
jestem za najlepiej w okresie 12-26 lipca:D bo wtedy bede mieszka³ u matki w gliwicach i do kraka to tylko 2 godziny pociagiem pozatym w krakowie sie urodzi³êm jestem ZA
U¿ytkownik
ale bedzie lebera...!!