Forum gildii "Stature of the goods"
Ja napiszê tylko tyle (bo chce mi siê spaæ): jak kto¶ bardzo chce, to spotkanie gildiowe jest mo¿liwe :>
Zgadujcie sobie kto jest na zdjêciu ;P
A tak szczerze mówi±c to... Wy (ka¿dy doskonale wie o kogo chodzi) z takimi kosmicznymi wymogami nie spotkacie siê nigdy =/ A ¿a³ujcie, bo to niesamowite prze¿ycie zobaczyæ ludzi, z którymi gada siê prawie codziennie ju¿ od ³adnych "kilku" miesiêcy ;P ^^
U¿ytkownik
Moj siwetny znajomy, fanboj L2, mial spotkanie gildiowe ludzi ze swojego priva. Jechal z dwoma kumplami az do estoni. lol
Ale ja tak nie umiem, na sama mysl o wyjezdzie z wawy dostaje naglego ataku niecheci, apatii i niepokoju. To byloby swietne, wreszcie spotkac najgroobszego taurena na GT albo cos w tym stylu, ale dla mnie wyjazd poza moje miasto jest niepodlegajacy dialogowi =/ Chyba, ze wstrzymalibysmy sie do zimy, wtedy to co innego ;(
hehe Hay masz racjê w 100% respekt a i If nie trudno poznaæ jak± jedyn± jest dziewczyn± i gigantycznym poczuciu humoru a zeemi nawija jak katarynka my¶lê Ifnes ¿e bêdzie wiêcej spontanicznych pomys³ów heeh
>.< Ja chcê jeszcze raz do Was jechaæ xD Teraz ju¿ siê nie bojê ;P (np.o autobus powrotny xP) Ale mamy zajebistych ludziów w gildii ^^ Bêdê to powtarzaæ do znudzenia ;p
jak tak bardzo chcesz to przyje¿d¿aj czekamy na Ciebie z otwartymi rêkami tylko wcze¶niej nas uprzeæ dobrzem a autobus masz tylko jeden hehe najwy¿ej jak Ci ucieknie to zostaniesz d³u¿ej o kilka dni i masz racjê niczego nie musisz siê u nas w city baæ
Ifnes napisał:
Buuuu >.< Sk±d wiedzia³e¶? xD Przecie¿ nie przypominamy postaci z wowa! xP
pfff jak to nie ?!
If piekna jak kazda elfka ^^
Dyron z krwistym usmiechem
Sal jak zywy trup
A zumi... no cuz... po prostu troll
Tylko morokan tak ludzko wyszedl ;]
Hmmm... Koloryzuj±c i wyolbrzymiaj±c niektóre fakty to masz ca³kowit± racjê, Hay xD A Moro ma zbyt pogodny i szczery u¶miech jak na krrrrwawego elfa ;p Ale to pewnie dlatego, ¿e rzadko w wowa gra ;]
A gdzie wy wogule mieszkacie ze chcecie sie spotkac? da rade pociagniem przyjechac? Bo bym polowe haya wzial (2 polowa by powiedziala: "spier**** za daleko!" xD) to bym sie w nastepnym weekend wybral
To "wy" powiniene¶ nieco sprecyzowaæ xP Ale jak chcesz przyjechaæ z po³ow± Haya to napisz tylko gdzie, zrób na ten temat du¿o szumu na gildiowym i na pewno znajd± siê chêtni, ¿eby Was zobaczyæ ;]
Ostatnio edytowany przez Ifnes (2008-09-01 20:02:05)
U¿ytkownik
To ja mam teraz manie porzadnictwa i odpowiem w punktach:
- mieszkam w wawie
- nie, gildia nie przezyje roku jesli nie wykopiecie flamba~~
- Sal zauwayzlem teraz, ze jestes strasnzie podobny do mojego mlodszego brata, szczegolnie z wlosow, 1:1 nosz =D
- spotkajmy sie w zimie jak jest klimatycznie bo w lato/wczesna jesien zal clzowiekowi wychodzic z domu :<
- trent reznor to pedal i nagrywa chujowa muzyke btw
Porzadek ftw! =o
Ta... Spotkamy sie we 2 i bedziem happy xDD
Pozatym Val: w zimie? przy -20 moze?