Forum gildii "Stature of the goods"
Co by¶ ciê powiedzieli na rozmowy miêdzy sob± np na instach lub innych wypadach gildiowych nie trzeba by by³o siê mêczyæ z pisaniem na klawiaturze powiedzcie co o tym my¶licie??
Ja i tak szybciej pisze niz mowie to wiesz. przyzwyczailem sie poprostu ;d ale mozna by takie spotkania na ts'ie robic ;p tylko mikrofonu nie mam.
ts psuje klimat, czesc ludzi nie ma mikrofonu, czesc przestanie sie odzywac, /g umiera, logiczne ze czesc nawych tych co beda mieli i chceili nie bedzie sie wydzioerac o 24 w pokoju, mozna zalozyc na ... np raidy w przyszlosci, ale ogolnie pomysl zawsze nie wypalal do tej pory
wiesz... jest taka opcja nie próbowa³êm czy sie sprawdza w kompach ale u kumpla w mixesrze dziala... wiec raz garazowy zespo³ kumpli przed koncertem rozwalil mikrofon i kumpel podlaczyl s³uchawki do gniazdka od mikrofonu i chula³o dzia³a³y jak mikrofon... a tak do tematu to jestem za tylko nigdy nie uzywa³êm team speak wiec musielibyscie mnie nauczyc
Ja teraz gadam z typami z gildi przez tsa Niezla brechta z tego jest Wczoraj jego brejdak spiewal to myslalem ze padne ^^
U¿ytkownik
TS=Twoj stary:)
no niestesty nie ma takiej mozliwosci xD
Eh tyle sie dzieje ze nie mam czasu na wowa <if i tak nie uwierzy (no-life for ever! )>
moge powiedziec tylko jedno ... wspo³czuje ja siedzialem dzisiaj na ognisku zorganizowanym przezemnie w 3 minuty i okaza³o sie ze siedze obok 2 osob grajacych w wowa no i by³o o czym gadac przez godzine
oooooo no widzisz jaki ¶wiat jest ma³y hehe nawet na ognisku mo¿na spotkaæ ludzi, którzy graj± w WOW-a
to co Mac robisz tyle czasu tyle dnie ¿e nie masz jak grac w wow-a
ja bywam od czasu do czasu na wow-ie bo tak to pracuje 12 godz
U¿ytkownik
pracujesz 12h Moro? a na 4um jestes drugie 12 pewnie z tego co widac:P